AZ ABSOLUTE SILK ÉLMÉNY
ABSOLUTE SILK
MICRO MOUSSE TREATMENT CREAM, FLUID

Fedezze fel a SENSAI ABSOLUTE élményt.

A névjeggyé vált összetevő kiemeli Koishimaru Silk Royal™ páratlan tulajdonságait, melyek megelevenednek a MICRO MOUSSE TREATMENT-ben, a könnyű CREAM-ben és tápanyagban gazdag FLUID-ban.

Új életet öntenek a bőrbe, hidratálva és táplálva azt, visszafordítva az öregedési folyamatot,

és életre keltve a fényesen ragyogó Kinuhada-t – a makulátlanul selymes bőrt.

Koishimaru Silk Royal ™

Az öregedésgátló tulajdonságaival a Koishimaru Silk Royal™ energiái felébresztik a bőr isteni természetét, amely életre kelti az egészséges, rugalmas és belülről ragyogó bőrt.

ABSOLUTE SILK 
MICRO MOUSSE TREATMENT 
90 mL

Első lépésként alkalmazandó öregedésgátló lotion szénsavas

mikrobuborékokkal, valamint a páratlan Koishimaru Silk Royal™ kivonattal, amely a szépség új birodalmába vezeti el Önt. A használat során a pórusoknál kisebb buborékok behatolnak a bőrbe, és megállítják a bőr öregedésének jeleit. A bőr mintha új élettel telne meg, fiatalosan rugalmasnak, ragyogónak és lélegzetelállítóan simának tűnik és érződik.

A nők 88%**-ka érezte úgy, hogy bőre megfiatalodott.

A bőr nedvességtartalma +77%*-kal emelkedett meg.

A nők több mint 90%**-ka érezte úgy, hogy bőre aktiválódott és készen áll a további kezelésre.

*A krémekkel tesztelt ABSOLUTE SILK MICRO MOUSSE TREATMENT eredménye.

(Forrás: SENSAI-kutatás, klinikai bőrhidratációs értékelés, N=18)

**4 hét használat után. (Forrás: A SENSAI kutatása, Olaszországban és Németországban otthoni használat során végzett önértékelési teszt, N=110)

ABSOLUTE SILK FLUID 80 mL

Frissítő, tápanyagokban gazdag emulzió, amely hidratálja az arcbőr mély rétegeit, majd fokozatosan egy selymes réteget képezve ápolja bőrét. A Koishimaru Silk Royal™ páratlan tulajdonságai megelevenednek ebben a könnyű emulzióban, új életet öntve bőrébe hidratálva és táplálva azt, lassítva az öregedési folyamatokat, csökkentve a finom vonalak, ráncok megjelenését.

ABSOLUTE SILK CREAM 40 mL

Gazdag, mégis könnyed krém, amely hidratálja az arcbőr mély rétegeit, majd fokozatosan egy selymes réteget képezve ápolja bőrét. A Koishimaru Silk Royal™ páratlan tulajdonságai megelevenednek ebben a könnyű krémben, új életet öntve bőrébe hidratálva és táplálva azt, lassítva az öregedési folyamatokat, csökkentve a finom vonalak, ráncok megjelenését.

  • Black Facebook Icon
  • Instagram Social Icon

© 2020 by DELLUX-HUNGARY Kft.

Budapest, Hungary

info@sensai.hu