CELLULAR PERFORMANCE
Feszesebb, selymesebb bőr a nyak és dekoltázs környékén már 5 nap alatt.

Különleges feszesítő hatás a nyak és a mell környéki területeknek, ahol a bőröregedés jelei először láthatóak.

Feszesebb, finomabb és kontúrozottabb eredmény, emelje szépségét egy új szintre!

THROAT & BUST LIFTING EFFECT

100 mL

Lifting hatású luxus hidratáló szérum, melyet kifejezetten a nyak, a mell és a dekoltázs ápolására fejlesztettek ki. Bőröregedést késleltető összetevőinek köszönhetően használata üdévé és fiatalossá varázsolja a bőrt. Speciális OUGON kivonatot tartalmaz, mely serkenti a lipoidek termelését, a nagyfokú rugalmasság érdekében.

BODY FIRMING EMULSION

200 mL

Luxus hidratáló emulzió, mely aktívan gátolja a bőröregedés nemkívánatos jeleinek kialakulását. Használata üdévé és fiatalossá varázsolja a bőrt. Az emulzió könnyű, selymes állagának köszönhetően gyorsan felszívódik, nem hagy ragadós után érzetet.  Illatanyagainak köszönhetően relaxáló hatású. Aktív Hidro-emulziós összetevőket tartalmaz, melyek fokozzák a kollagén termelést.

INTENSIVE HAND TREATMENT

100 mL

Aktívan gátolja a bőröregedés látható jeleinek kialakulását. Használatával megelőzhető a kor előrehaladtával megjelenő nem kívánatos pigmentfoltok kialakulása, illetve a már meglévők elhalványítása. Megszünteti a bőr érdességét, ápolja a körmöket, könnyen felszívódik, így selymes tapintást eredményez.

Főbb hatóanyagok

 Koishimaru Silk EX

Az igen értékes Koishimaru selyemgubóból, Japán legfinomabb selymének forrásából nyerve ez a ritka összetevő a hialuronsav szintézisét* segíti elő, hogy fenntartsa az arcbőr természetes nedvességtartalmát. *laboratóriumban tesztelt

 Advanced CPX Vital Extract magas szintű kivonat

Ez az eredeti összetevőkből álló komplex tökéletes öregedésgátló bőrápoló, ami az arcbőr öregedésének 5 fő problémájára összpontosít - a szárazságra, a megereszkedésre, az apróbb vonalakra, a ráncokra és a fénytelenségre.

Hydra Firming Booster - Eperfa kivonat

Tengeri algából nyert Hibamata kivonatot tartalmaz, miáltal a mikro ráncfeltöltő erősíti a bőrt támogató hálózatot, belülről segítve elő a feszességet és rugalmasságot a határozott arckontúrok és a kiegyensúlyozott feszesség elérése érdekében.

 Bukuryo kivonat (csak a BODY FIRMING EMULSION termékben)

Alternatív gyógyászatban használt gombaféle kivonat, mely arról ismert, hogy a bőrsejtekben lévő folyadékok áramlását serkenti*. *laboratóriumban tesztelt

 Ougon kivonat - Bajkáli csucsóka gyökér (csak a THROAT & BUST LIFTING EFFECT termékben)

Gyógynövénykivonat a Bajkáli csucsóka gyökérből, mely serkenti a zsírlebontást*. *laboratóriumban tesztelt

  • Black Facebook Icon
  • Instagram Social Icon

© 2020 by DELLUX-HUNGARY Kft.

Budapest, Hungary

info@sensai.hu