CELLULAR PERFORMANCE

Kétszeres Hidratálás

Töltse fel és hidratálja gazdagon arcbőrét két lépésben

A Kétszeres Hidratálás egy két lépéses bőrápolási rutin, aminek célja feltölteni az arcbőrt nedvességgel a Lotion segítségével és táplálni az Emulsion és/vagy Krém termékekkel.

A SENSAI CELLULAR PERFORMANCE termékcsalád nem csak feltölti az arcbőrt nedvességgel, de csökkenti a ráncok megjelenését, javítja a bőr áttetszőségét és helyreállítja a selymes bőr elérése érdekében.

LOTION - 125 mL / 60 mL*

Az 1. lépésként ideális Lotion kellemesen feltölti az arcbőr nedvességtartalékait, miközben előkészíti azt a következő kezelésre.
Használja bőséggel minden reggel és este, majd folytassa emulzióval és/vagy krémmel.

LOTION I (LIGHT): Normál, zsíros és vegyes bőrtípushoz.
LOTION II (MOIST): Normál, száraz és nagyon száraz bőrtípushoz.
* Csak a LOTION II termékből

CREAM - 40 mL

A 2. lépésként ideális krém gazdag
és pazar struktúrával rendelkezik,
ami az arcbőrt tápanyagokkal tölti fel,
mélyhidratálást és rugalmasságot biztosít.
Minden bőrtípus számára megfelelő,
főleg a bőröregedés jeleit mutató arcbőrre
javasolt. Használja minden reggel és este
a LOTION után.

EMULSION - 100 mL / 50 mL*

A 2. lépésként ideális emulzió egyenletesen fedi az arcbőrt, feltölti nedvességgel és tápláló anyagokkal. Az arcbőr kiegyensúlyozottá válik
a hosszan tartó mélyhidratálás által. Használja minden reggel és este a Lotion után.

EMULZIÓ I (LIGHT): Normál, zsíros és vegyes bőrtípushoz.
EMULZIÓ II (MOIST): Normál és száraz bőrtípushoz.
EMULZIÓ III (SUPER MOIST): Száraz és nagyon száraz bőrtípushoz.
* Csak az EMULSION II termékből

ESSENCE - 40 mL

Tökéletes öregedésgátló bőrápoló kivonat olyan lágy készítménnyel, ami gyorsan és teljes egészében visszaállítja a rugalmas és feszes arcbőrt. A fáradt és fakó arcbőrt azonnal felélénkíti és pótolja a bőr nedvességhiányát. Ragyogó, fiatalosan életteli, rugalmas, bársonyos érzést biztosít valamint eltünteti a fáradság jeleit.

MASK - 100 mL

Kényeztető, krémes lemosható maszk, mely friss és üde érzést biztosít a fáradt, igénybe vett bőrnek. Használata egyszerű és kényelmes, puha, kisimult bőrt és ragyogó arcszínt eredményez. Alkalmazása, reggel frissítő maszkként, vagy este intenzív éjszakai pakolásként a Lotion és Emulsion után.

 Advanced CPX Vital Extract

A SENSAI innovatív öregedésgátló bőrápoló összetevője, a CPX mind az
öt fontos bőröregedést kiváltó problémára megoldást kínál úgy, hogy hidratáltságot, rugalmasságot és áttetszőséget biztosít, miközben csökkenti és harcol a ráncok ellen. 

 Koishimaru Silk EX

Az igen értékes Koishimaru selyemgubóból, Japán legfinomabb selymének forrásából nyerve ez a ritka összetevő a hialuronsav szintézisét* segíti elő, hogy fenntartsa az arcbőr természetes nedvességtartalmát. *laboratóriumban tesztelt

CELLULAR PERFORMANCE
ADVANCED DAY CREAM SPF30
Kezdje minden napját felemelő illattal, nyugtató struktúrával és sugárzó ragyogással.
A CELLULAR PERFORMANCE ADVANCED DAY CREAM egy nappali krém, mely védi az arcbőrt a külső hatásokkal szemben, és mind az öt fontos bőröregedést kiváltó problémára* megoldást kínál, így napját magabiztosan és nyugodtan kezdheti.

*szárazság, megereszkedés, apróbb vonalak, ráncok és fénytelenség

Koishimaru Silk EX

A Koishimaru selyemgubóból nyerve a hialuronsav szintézisét segíti elő, és fenntartja a bőr természetes nedvességtartalmát*.

* laboratóriumban tesztelt

Advanced CPX Vital Kivonat

Tökéletes öregedésgátló komplex, ami az arcbőr öregedésének 5 fő problémájára összpontosít - a szárazságra, a megereszkedésre, az apróbb vonalakra, a ráncokra és a fénytelenségre.

3 hatás a teljes védelemért

2

1

Zöld tea kivonattal az oxidáció szintje 60%-kal* csökken*

* laboratóriumban tesztelt

A Zöld tea kivonat Anti-Oxidáns Hatása

Kontroll 

Zöld tea kivonattal

BŐRÖREGEDÉST GÁTLÓ HATÁS

Zöld tea Kivonat

Magas C-vitamin tartalma megvédi az arcbőrt a külső hatásokkal szemben, miközben 60%-kal* csökkenti a sejtek oxidációját.*.

* laboratóriumban tesztelt

Élesztő Kivonat + Fehér Mustármag Kivonat

Növeli a stressz szintjét csökkentő* stresszvédő fehérjék mennyiségét és lassítja lebomlásukat, így óvja az arcbőrt az UV-sugárzás következtében kialakuló gyulladástól és a külső hatásokkal szemben.*.

* laboratóriumban tesztelt

3

ANTI-STRESSZ HATÁS

ANTI-OXIDÁNS HATÁS

Felemelő-éltető aroma

A gyümölcs- és virágillatok keveréke gyengéden hat az érzékekre és felemelően a lélekre. A reggel csodálatosan indulhat, hogy a nap tele legyen optimizmussal.

ADVANCED DAY CREAM SPF30 - 50 mL

Pihekönnyű krém UV-védelemmel a kényeztető hidratáltságért és az arcbőrt öregítő tényezők elleni védekezésért. Friss és pikáns illattal átitatva lélekemelően hat, és öröm viselni minden nap. Használja minden reggel a kétszeres hidratálás második lépéseként.

CELLULAR PERFORMANCE
Feszesebb szemkörnyék,
teltebb ajkak.

Egyedi öregedésgátló anti-ageing ápolás egyedi igényekre szabva.

A SENSAI a különböző bőrápolási területekre, különböző termékeket kínál így orvosolva az eltérő problémákat. Különböző textúrájú készítmények a kényes szemkörnyéki zónákra és egy speciális termék a finom ajkakra beleértve a gyakran elhanyagolt ajkak körüli területet.

TOTAL LIP TREATMENT

15 mL

Selymesen lágy struktúrája elhalványítja a száj körüli ráncokat és vonalakat, így az ajkak természetesen teltebbek, fiatalabbak és szebbek lesznek.

EYE CONTOUR CREAM 15 mL

Tápláló krém, mely halványítja a fáradság jeleit, csökkenti a ráncokat és a sötét karikákat. Segít a nedvesség egyensúly helyreállításában és élettelibbé varázsolja a szem környékét. Használja reggel és/vagy este az Lotion és Emulzió/Krémet követően.

EYE CONTOUR BALM 15 mL

Tápláló balzsam, mely halványítja a fáradság jeleit, csökkenti a ráncokat és a sötét karikákat. Segít a nedvesség egyensúly helyreállításában és élet telibbé varázsolja a szem környékét. Használja reggel és/vagy este az Lotion és Emulzió/Krémet követően.

  • Black Facebook Icon
  • Instagram Social Icon

© 2020 by DELLUX-HUNGARY Kft.

Budapest, Hungary

info@sensai.hu