The Art of SILK
Napról Napra Érzékibb
THE LIPSTICK

A selyem ragyogásával és teltségével tündöklő ajkakért

A SENSAI THE LIPSTICK a Koishimaru Selyem páratlan megtestesülése, kifejezve a fény minden árnyalatát, színét és textúráját. A pazar elegye a "Silky Lustrous Powder"-nek az "Anti-Ageing Look Formula"-ban gazdag színekbe öltözteti az ajkakat, és pont annyi ragyogást nyújt, amelyre a selymes, telt hatás érdekében szüksége van. A "Lip Care Complex" és a Koishimaru Selyem hidratáló textúrája belesimul az ajkakba és kondicionálja valamint csökkenti a finom vonalak és ráncok megjelenését.

TOTAL LIP GLOSS

A rajongók kedvence és a szépségszakértők alapkelléke a TOTAL LIP TREATMENT formuláját egyesítjük a Koishimaru Selyem és a "Lip Care Complex" kombinációjával ebben a folyékony hidratáló szájfényben, mely telt ragyogó ajkakat kölcsönöz egészséges rózsaszín árnyalattal és leheletnyi csillogással.

LIP LINER PENCIL

Vékony, könnyedén használható ceruza finoman sikló érintéssel az ajakkontúr pontos megformázása és a rúzs színének kihangsúlyozása érdekében. Ceruzahegyező is tartozik hozzá.

BLOOMING BLUSH 4g

Különleges selyemtartalmú arcpirosító, mely ragyogást fokozó púdert is tartalmaz. A különleges kialakításnak köszönhetően személyre szabhatja arcbőrén a ragyogás fokát, miközben a selymes pirosító élettel teli arcbőrt kölcsönöz.  Finom, selymes formula.

5 féle színben kapható

01 Blooming Mauve

02 Blooming Peach

03 Blooming Coral

CHEEK BRUSH

04 Blooming Orange

05 Blooming Beige

  • Black Facebook Icon
  • Instagram Social Icon

© 2020 by DELLUX-HUNGARY Kft.

Budapest, Hungary

info@sensai.hu