CELLULAR PERFORMANCE
Feszesebb szemkörnyék,
teltebb ajkak.

Egyedi öregedésgátló anti-ageing ápolás egyedi igényekre szabva.

A SENSAI a különböző bőrápolási területekre, különböző termékeket kínál így orvosolva az eltérő problémákat. Különböző textúrájú készítmények a kényes szemkörnyéki zónákra és egy speciális termék a finom ajkakra beleértve a gyakran elhanyagolt ajkak körüli területet.

TOTAL LIP TREATMENT

15 mL

Selymesen lágy struktúrája elhalványítja a száj körüli ráncokat és vonalakat, így az ajkak természetesen teltebbek, fiatalabbak és szebbek lesznek.

EYE CONTOUR CREAM 15 mL

Tápláló krém, mely halványítja a fáradság jeleit, csökkenti a ráncokat és a sötét karikákat. Segít a nedvesség egyensúly helyreállításában és élettelibbé varázsolja a szem környékét. Használja reggel és/vagy este az SCP Lotion és SCP Emulzió/Krémet követően.

EYE CONTOUR BALM 15 mL

Tápláló balzsam, mely halványítja a fáradság jeleit, csökkenti a ráncokat és a sötét karikákat. Segít a nedvesség egyensúly helyreállításában és élet telibbé varázsolja a szem környékét. Használja reggel és/vagy este az SCP Lotion és SCP Emulzió/Krémet követően.

Főbb hatóanyagok

 Koishimaru Silk EX

Az igen értékes Koishimaru selyemgubóból, Japán legfinomabb selymének forrásából nyerve ez a ritka összetevő a hialuronsav szintézisét* segíti elő, hogy fenntartsa az arcbőr természetes nedvességtartalmát. *laboratóriumban tesztelt

 Advanced CPX Vital Extract magas szintű kivonat

Ez az eredeti összetevőkből álló komplex tökéletes öregedésgátló bőrápoló, ami az arcbőr öregedésének 5 fő problémájára összpontosít - a szárazságra, a megereszkedésre, az apróbb vonalakra, a ráncokra és a fénytelenségre.

 Micro-Mesh Uplifter - Hibamata kivonat

Tengeri algából nyert Hibamata kivonatot tartalmaz, miáltal a mikro ráncfeltöltő erősíti a bőrt támogató hálózatot, belülről segítve elő a feszességet és rugalmasságot a határozott arckontúrok és a kiegyensúlyozott feszesség elérése érdekében.

 Althaea kivonat

Ez a gyógynövénykivonat az arcbőr mély rétegeire hat, így növeli a véráramlást és táplálja a megkeményedett sejteket. A sejtek puhábbá és frissebbé válnak, ezzel pedig jobb bőrkeringést tesznek lehetővé.

 Mandarinfa kivonat

Tápláló összetevő, mely stimulálja a kollagénszintézist* a bőrben, hogy helyreállítsa annak feszességét és ruganyosságát. *laboratóriumban tesztelt

  • Black Facebook Icon
  • Instagram Social Icon

© 2020 by DELLUX-HUNGARY Kft.

Budapest, Hungary

info@sensai.hu