CELLULAR PERFORMANCE
FOUNDATIONS

Öregedésgátló alapozó termékcsalád

a SENSAI fő Koishimaru Silk EX összetevőjével és a CELLULAR PERFORMANCE arcápoló anti-ageing termékcsalád öregedésgátló összetevőivel kombinálva.

Öregedésgátló alapozó termékcsalád, amely ragyogóan selymes eredményt biztosít, miközben kezeli az arcbőr összes problémáját. Az alkalmazás pillanatától kezdve az arcbőr hidratáltság érzete megnő, így kellemes érzetet biztosít használat közben és azután is.

CREAM FOUNDATION

SPF15 - 30 mL

Egy különleges krémes alapozó, kivételes 50 %-os nedvességtartalommal. Védőréteget képez a bőrfelszínen, hogy ezzel egyedülálló megerősítő hatást tudjon kialakítani. Késlelteti a bőr öregedési folyamatát, feszesíti az arcbőrt, kiváló fedést biztosít.

BRIGHTENING MAKE-UP BASE

SPF15 - 30 mL

Bőrtónusjavító alapozó, mely ragyogóvá teszi a bőrt és kiemeli annak színét. Kisimítja az apróbb ráncokat, fellazítja a bőr felső rétegét és megkönnyíti a tartós smink felvitelét.

TOTAL FINISH FOUNDATION

SPF15 - 11g

Különlegesen könnyű porpúder.

Exkluzív összetevői egyensúlyozzák a bőr nedvességét és a lipidtartalma biztosítja a bőr puhaságát, simaságát.

PRESSED POWDER

8g

Légies és áteresztő púder. Lágyító tulajdonságaival egy kellemes, selymes védőréteget képez. Ennek köszönhetően természetes hatást biztosít használójának.

 Perfect Fitting Powder

Egyenlőtlenségeket elfedő bőrpigmenttel készült összetevő, mely "második bőrként" illeszkedik az arcbőrén. A bőr természetesen ragyogóvá és fénylővé válik, sápadt megjelenés nélkül.

 Advanced CPX Vital Extract

A SENSAI innovatív öregedésgátló bőrápoló összetevője, a CPX mind az
öt fontos bőröregedést kiváltó problémára megoldást kínál úgy, hogy hidratáltságot, rugalmasságot és áttetszőséget biztosít, miközben csökkenti és harcol a ráncok ellen. Vízitorma kivonattal kiegészülve, ami a nedvesség áramlását elősegítő botanikai összetevő, az Advanced CPX Vital Extract magas szintű kivonat egyenletesebben képes eloszlatni az összetevőket, szebbé téve az arcbőrt és csodálatosan selymes megjelenést kölcsönözve neki.

 Koishimaru Silk EX

Az igen értékes Koishimaru selyemgubóból, Japán legfinomabb selymének forrásából nyerve ez a ritka összetevő a hialuronsav szintézisét* segíti elő, hogy fenntartsa az arcbőr természetes nedvességtartalmát. *laboratóriumban tesztelt

  • Black Facebook Icon
  • Instagram Social Icon

© 2020 by DELLUX-HUNGARY Kft.

Budapest, Hungary

info@sensai.hu