CELLULAR PERFORMANCE
DAY CREAM SPF25
Kezdje minden napját felemelő illattal, nyugtató struktúrával és sugárzó ragyogással.
A CP DAY CREAM egy nappali krém, mely védi az arcbőrt a külső hatásokkal szemben, és mind az öt fontos bőröregedést kiváltó problémára* megoldást kínál, így napját magabiztosan és nyugodtan kezdheti.

*szárazság, megereszkedés, apróbb vonalak, ráncok és fénytelenség

Koishimaru Silk EX

A Koishimaru selyemgubóból nyerve a hialuronsav szintézisét segíti elő, és fenntartja a bőr természetes nedvességtartalmát*.

* laboratóriumban tesztelt

Advanced CPX Vital Kivonat

Tökéletes öregedésgátló komplex, ami az arcbőr öregedésének 5 fő problémájára összpontosít - a szárazságra, a megereszkedésre, az apróbb vonalakra, a ráncokra és a fénytelenségre.

ANTI-OXIDÁNS HATÁS

3 hatás a teljes védelemért

2

1

Zöld tea kivonattal az oxidáció szintje 60%-kal* csökken*

* laboratóriumban tesztelt

A Zöld tea kivonat Anti-Oxidáns Hatása

Kontroll 

Zöld tea kivonattal

BŐRÖREGEDÉST GÁTLÓ HATÁS

Zöld tea Kivonat

Magas C-vitamin tartalma megvédi az arcbőrt a külső hatásokkal szemben, miközben 60%-kal* csökkenti a sejtek oxidációját.*.

* laboratóriumban tesztelt

Élesztő Kivonat + Fehér Mustármag Kivonat

Növeli a stressz szintjét csökkentő* stresszvédő fehérjék mennyiségét és lassítja lebomlásukat, így óvja az arcbőrt az UV-sugárzás következtében kialakuló gyulladástól és a külső hatásokkal szemben.*.

* laboratóriumban tesztelt

3

ANTI-STRESSZ HATÁS

Felemelő-éltető aroma

A gyümölcs- és virágillatok keveréke gyengéden hat az érzékekre és felemelően a lélekre. A reggel csodálatosan indulhat, hogy a nap tele legyen optimizmussal.

DAY CREAM SPF25 - 50 mL

Pihekönnyű krém UV-védelemmel a kényeztető hidratáltságért és az arcbőrt öregítő tényezők elleni védekezésért. Friss és pikáns illattal átitatva lélekemelően hat, és öröm viselni minden nap. Használja minden reggel a kétszeres hidratálás második lépéseként.

  • Black Facebook Icon
  • Instagram Social Icon

© 2020 by DELLUX-HUNGARY Kft.

Budapest, Hungary

info@sensai.hu