PLAY.jpg
Az EXTRA INTENSIVE termékcsalád észrevehetően gyors eredményt biztosít, segít az arcbőrnek visszanyerni elvesztett rugalmasságát, hidratáltságát és áttetszőségét már egy nap után is, miközben stimulálja a bőr ösztönös képességét arra, hogy hónapról hónapra táplálja természetes szépségét.
Érezze a bőr azonnali újjászületését a selyem kényelmével.
Silky Touch Pads
A különleges, háromrétegű, finoman szőtt anyag célja, hogy a bőrt ragyogó selyembe burkolja.
Az alkalmazás során a párnák a hatékony technológiának köszönhetően koncentrált formában juttatják az eszenciát a bőrbe, így az rögtön újjáéled.
EXTRA INTENSIVE
10 MINUTE REVITALISING PADS 10 tasak x 2 db
Eszenciába áztatott párnák, melyek a szem és a száj körüli bőr intenzív hidratálását és megújult ragyogását biztosítják.
Az Advanced CPX Vital Kivonat szembeszáll az öregedés legjellemzőbb problémáival, míg az Advanced Energy Charge Technológia energiával tölti fel a bőrt.

A SENSAI eredeti masszázstechnikájának 10 perces alkalmazása után a bőr újra élettel teli, fénylő és hidratált.
További termékek

EXTRA INTENSIVE CREAM 40 mL

Pompás olajokból készült, selymes és gazdag formula, ami az arcbőrét folyamatosan újjáéleszti. Az arcbőr gyorsan rugalmasabbá és ragyogóbbá válik, napról napra selymesebb érzést kölcsönöz.

EXTRA INTENSIVE EYE CREAM 15 mL

Egy selymes szemkörnyékápoló krém, mely a szem környékére jellemző bőröregedési jeleket veszi célba. 
Az EXTRA INTENSIVE formula az arcbőrbe jutva simává és hidratálttá varázsolja bőrét. Idővel a szem környéke láthatóan energizáltabbá, ragyogóbbá és feszesebbé válik.

EXTRA INTENSIVE ESSENCE 40 mL

Frissítő és könnyed formula, ami gyorsan felszívódik, és egyenletes energizáló érzést biztosít. Mintha új energiával töltődne fel, az arcbőr felfrissül és újjáéled, rugalmassága és feszessége visszatér.

EXTRA INTENSIVE MASK 75 mL

Energizáló aromás maszk, mely használatával az arcbőr felfrissül és újjáéled, rugalmassága és feszessége visszatér.

Finoman masszírozva éjjeli maszkként, reggelre energiával tölti fel a bőrt és megtisztítja lelkét.

Főbb hatóanyagok

 Koishimaru Silk EX

Az igen értékes Koishimaru selyemgubóból, Japán legfinomabb selymének forrásából nyerve ez a ritka összetevő a hialuronsav szintézisét* segíti elő, hogy fenntartsa az arcbőr természetes nedvességtartalmát. *laboratóriumban tesztelt

 Advanced CPX Vital Extract magas szintű kivonat

Ez az eredeti összetevőkből álló komplex tökéletes öregedésgátló bőrápoló, ami az arcbőr öregedésének 5 fő problémájára összpontosít - a szárazságra, a megereszkedésre, az apróbb vonalakra, a ráncokra és a fénytelenségre.

 Ene-Activate Complex

Nagy hatékonyságú, kétfunkciós hatóanyag, ami először feltölti az arcbőr sejtjeit elősegítve az energia előállítását, majd pedig fokozza az arcbőr megújulását, hogy felszínre kerüljön annak szépsége.

 Bio sejtaktivátor

Ez az egyedülálló összetevő segít a bőrsejtek elégtelen energiaszintjének pótlásában, így az arcbőr belülről éled újjá és válik fiatalosabbá.

 Advanced Energy Charge Technológia

Az arcbőr energiájának újratermelődése lényeges a fiatalos megjelenéshez, azonban az évek múlásával ez a folyamat lelassul. Kiterjedt kutatásokat követően a SENSAI felfedezte a fiatal bőr fenntartásához szükséges mechanizmust: a karnitin termelését az epidermiszben, ami egy olyan aminosav származék, amely elosztja a zsírsavakat - a sejtenergia forrását.

Ettől a folyamattól inspirálva, a SENSAI bemutatja az Advanced Energy Charge technológiát - az innovatív hatóanyagok úttörő kombinációját, mely optimalizálja a sejtek aktivitását a bőr energiájának helyreállításának érdekében. 

Hosszantartó használat után az eredmények még inkább javulnak*
Egy nap után, valamint hosszabb használat esetén a hölgyek bőröregedés gátló hatásokról számoltak be, többek között az arcbőr selymességének, ragyogásának és fényének javulásáról. 14 nap használat után hasonló bőröregedés gátló hatások voltak érezhetőek, de még magasabb - kimagasló 90%-os rátában.
*51 személy esetében két hét alatt végzett önértékelési tanulmány alapján
  
 
  • Black Facebook Icon
  • Instagram Social Icon

© 2020 by DELLUX-HUNGARY Kft.

Budapest, Hungary

info@sensai.hu