PRIME SOLUTION
A hibátlan bőr feléledése

A SENSAI a japán selyemszövők puha keze nyomán fedezte fel a Koishimaru Selyem titkát.

A selyem, ez a fenséges anyag hozzájárul a hialuronsav*, a bőrsejteket nedvességgel feltöltő természetes anyag termeléséhez. 

A PRIME SOLUTION áttörő bőrápolási technológiával ötvözi a Koishimaru Selyem hatását, így éleszti fel az idővel kevésbé érzékennyé vált bőrsejteket. A bőr hidratált lesz, és ezáltal megfelelő alapot kap a további bőrkezelések hatásának fokozásához.

*laboratóriumban tesztelt

A bőröregedés gátlásának kulcsa: 

a sejtek hatékony kommunikációja

Az öregedés során a bőrsejtek reprodukciója lelassul, és bőrünk folyamatosan veszít kollagén- és hialuronsav-termelő képességéből. A legtöbb bőröregedést gátló kezelést úgy alakították ki, hogy az jelzésekkel stimulálja a bőrsejtek reprodukciós képességének gyorsulását. Sajnos azonban minél öregebbek a bőrsejtek, annál kevésbé reagálnak ezekre a jelzésekre, és kevésbé képesek továbbadni azokat a környező sejteknek.

Ezért a sejtek közti kommunikáció javítása elengedhetetlen a bőröregedést gátló kezelések hatékonyságához. 20 évnél is hosszabb sejtkommunikációs kutatás után a SENSAI felfedezte, hogy a Sanzashi Extract (galagonya kivonat) több mint 60 %-kal képes növelni a sejtek befogadóképességét*. Ahogy a sejtek egyre érzékenyebbek lesznek, reprodukciós képességük is megnő, ez pedig elősegíti a kollagén és a hialuronsav anyagcseréjét, így a bőr rugalmasabbá és simává válik. Továbbá a sejtek kommunikációjának javítása a későbbi bőröregedést gátló kezelések hatását is jótékonyan befolyásolja.

 Koishimaru Silk EX

Az igen értékes Koishimaru selyemgubóból, Japán legfinomabb selymének forrásából nyerve ez a ritka összetevő a hialuronsav szintézisét* segíti elő, hogy fenntartsa az arcbőr természetes nedvességtartalmát.

*laboratóriumban tesztelt

 Sanzashi Extract (galagonya kivonat)

Több mint 60 %-kal növeli a bőrsejtek befogadóképességét* elősegítve ezzel a sejtek reprodukcióját, és felgyorsítja a hialuronsav anyagcseréjét. A fokozott sejtkommunikáció azonnali jótékony hatással van a bőrre, továbbá elősegíti a későbbi bőröregedést gátló kezelések hatását is.

*laboratóriumban tesztelt

  • Black Facebook Icon
  • Instagram Social Icon

© 2020 by DELLUX-HUNGARY Kft.

Budapest, Hungary

info@sensai.hu