SILKY BRONZE
Ragyogó barnaság
és időtlen szépség

A SILKY BRONZE termékcsalád véd az UV-sugárzástól, megbirkózik a nap azonnali és jövőbeli hatásaival a selymes barnán ragyogó arcbőr megőrzése érdekében.

CELLULAR PROTECTIVE CREAM FOR FACE SPF 15, 30, 50

CELLULAR PROTECTIVE CREAM FOR BODY SPF 30

CELLULAR PROTECTIVE SPRAY FOR BODY SPF 15 

CELLULAR PROTECTIVE STICK SPF 30

Az UV-sugárzástól védő termékcsalád arcbőrre és testre a fokozatos, ragyogó barnaságért. A termékek öregedésgátló bőrápoló összetevőt, CPX-et tartalmaznak, ami a napfénynek való kitettségből fakadó öregedés jeleire is hat.

SUN PROTECTIVE COMPACT SPF 30

Öregedésgátló bőrápoló összetevőket tartalmazó alapozó. Poralapú készítmény, ami önmagában vagy vízzel együtt is használható a gyönyörűen egyenletes bőrárnyalat eléréséhez. Négy színárnyalatban kapható.

 Koishimaru Silk EX

Az igen értékes Koishimaru selyemgubóból, Japán legfinomabb selymének forrásából nyerve ez a ritka összetevő a hialuronsav szintézisét* segíti elő, hogy fenntartsa az arcbőr természetes nedvességtartalmát. *laboratóriumban tesztelt

Advanced Cellular Protector

Magas Szintű Sejtvédelem, amit az UV-sugárzás elleni védelem

és a bőrmélyi károsodás elkerülése érdekében fejlesztettek ki, miközben egyidejűleg egyenletes fedést és hidratáltságot is biztosít.

SELF TANNING FOR FACE

SELF TANNING FOR BODY

Könnyen felvihető önbarnító termékek, amelyek hatékonyan hidratálnak és védenek. Az arcbőrre és a testre is kapható termékek azonnal egyenletes és ragyogóan selymes barna bőrt biztosítanak, miközben hosszú távon biztosítják a gyönyörű bőrt.

 Advanced CPX Vital Extract magas szintű kivonat

Ez az eredeti összetevőkből álló komplex tökéletes öregedésgátló bőrápoló, ami az arcbőr öregedésének 5 fő problémájára összpontosít - a szárazságra, a megereszkedésre, az apróbb vonalakra, a ráncokra és a fénytelenségre.

 Sansho kivonat - Szecsuani bors

Ez a forradalmian új összetevő hatékonyan és azonnali hatással védi a bőrsejteket a DNS szintjén, segítségével fenntartható az arcbőr állapota még akkor is,

ha az ultraviola sugárzásnak van kitéve.

SOOTHING AFTER SUN REPAIR EMULSION

SOOTHING AFTER SUN REPAIR MASK

Egyedülállóan nyugtató napozás utáni termékek, amelyek megakadályozzák az erős napfénynek kitett bőr elszíneződését, ráncok és szeplők kialakulását. Kapható intenzíven ápoló maszk és napi használatra szánt emulzió. A termékek hűsítenek és hidratálnak, csökkentik a bőr szárazságát és fenntartják a ragyogó arcbőrt.

  • Black Facebook Icon
  • Instagram Social Icon

© 2020 by DELLUX-HUNGARY Kft.

Budapest, Hungary

info@sensai.hu