• Black Facebook Icon
  • Instagram Social Icon

© 2019 by DELLUX-HUNGARY Kft.

Budapest, Hungary

info@sensai.hu

A Selyem és Sakura találkozása
ULTIMATE
A legendás japán Koishimaru Selyem és az isteni sakura fa áldásos hatásai először egyesülnek az ULTIMATE termékcsaládban, mely a gének aktiválása* révén megváltoztatja bőrünk sorsát.​
*laboratóriumban tesztelve

THE LOTION 125/75 mL

Páratlanul gazdag, az arcbőrön oldódó lotion a belülről csillogó arcbőrért. Sakura Eternal Complex-szel az arcbőr vitalitásának aktiválásához.

THE CREAM 40/15 mL

Pazar összetételű elegáns krém, amely segít a bőr legjobb állagának elérésében. Mélyen táplálva az arcbőrt a hibátlan, fenséges, egészséges megjelenés érdekében.

THE EMULSION 100/60 mL

Elegánsan selymes emulzió, amely gyengéden táplál a gyönyörű arcbőr helyreállítása érdekében. Sakura Eternal Complex-szel az arcbőr vitalitásának aktiválásához.

THE CONCENTRATE 30 mL

Luxus összetevőkből álló értékes koncentrátum. Mindössze egyetlen csepp elegendő a bőr életre keltéséhez és a kivételesen szép bőr eléréséhez.

THE EYE CREAM 15 mL

Fényűzően tápláló szemkörnyékápoló krém, amely mélyen behatolva táplálja, világosítja és megszépíti a szem környékének finom bőrét.

Főbb hatóanyagok

 Koishimaru Silk EX

Az igen értékes Koishimaru selyemgubóból, Japán legfinomabb selymének forrásából nyerve ez a ritka összetevő a hialuronsav szintézisét* segíti elő, hogy fenntartsa az arcbőr természetes nedvességtartalmát. *laboratóriumban tesztelt

 Sakura Eternal Complex

A sakura, mely egy japán cseresznyefa kivonata, rendkívül hatásos összetevőként stimulálja a bőr energiatermelését és regenerálja az UV sugarak és a szabad gyökök okozta genetikai károsodást.

Rizsolaj kivonat*

Ez az igen hatásos rizskivonat tokotrienolban gazdag, mely még az E vitaminnál is nagyobb antioxidáns hatással bír. 100 kg jó minőségű rizsből csak 4 gramm rizsolaj nyerhető ki. * csak a krém termékben

 Iris Pallida

Antioxidáns hatású kedvelt illat, mely képes visszaszorítani a melanintermelést.

Friss illata azt az érzést kelti bennünk, mintha bőrünket selyem fedné.

 Yuzu kivonat*

A japán citromból kinyert hatóanyag, mely elősegíti a véráramlást. Évszázadokon keresztül használták az egészségügyben és a szépségiparban. Elősegíti a bőr fényességét és támogatja a mikrocirkulációt a szem környékén, megakadályozva a sötét karikák kialakulását. * csak a szemkörnyékápoló krémben

Új és innovatív hatóanyagunk, a Sakura Eternal Complex egyedi képessége révén hat bőrünk energiatermelésére és regenerálja az UV sugarak, valamint a szabadgyökök okozta genetikai károsodást. Az ULTIMATE termékekben a Sakura Eternal Complex a Koishimaru Silk EX hatásával együttműködve egyedülálló öregedésgátló bőrápolást tesz lehetővé a feszes, hibátlan arcbőr és a fiatalos, ragyogó megjelenés érdekében.

Sorsdöntő felfedezés

Ahogyan öregszünk, génjeink sejtmegújító képessége egyre csökken, ezáltal sokkal kiszolgáltatottabbakká válunk az UV sugarakkal és a szabadgyökök* káros hatásaival szemben. Az új Sakura Eternal Complex a világ első olyan bőrápoló alapanyaga, amely egyszerre képes megbirkózni a genetikai károsodásokkal, képes sikeresen megduplázni az UV sugarak okozta károsodások - illetve másfélszeresére növelni a szabadgyökök káros hatásai regenerálásának eredményességét.
* ROS = Reaktív Oxigénfajták, más néven szabadgyökök