AZ ULTIMATE TISZTÍTÁS
Felszívódás & Feloldás
A leggyengédebb és harmónikus módja

a gyönyörűen tiszta SILK SKIN hatás

elérésének

Az ULTIMATE Tisztító Saho - Felszívódás & Feloldás

Egy tisztító rituálé, ami a luxus pillanatává varázsolja az arctisztítás

A Sakura Eternal Complex különleges formulának köszönhetően, az ULTIMATE tisztító termékek megcélozzák a bőröregedés látható jeleit ragyogóan rugalmas bőrt eredményezve

Sakura Eternal Complex

A sakura, mely egy japán cseresznyefa kivonata, rendkívül hatásos összetevőként stimulálja a bőr energiatermelését és regenerálja az UV sugarak és a szabad gyökök okozta genetikai károsodást.

Először az ULTIMATE THE CLEANSING OIL finoman felszívódik és feloldja a bőrön lévő sminket, puhítva az arcbőrt, becsempészve egy cseppnyi lelki nyugalmat.

ULTIMATE
THE CLEANSING OIL
150 mL

Speciális sminkeltávolító eszencia-olaj, mely hatékonyan távolítja el a sminket és a különféle szennyeződéseket az arcról.
A bőrt egészségesen puhává és selymessé varázsolja. Sakura Eternal Complex összetevővel. 

Alkalmazza az ULTIMATE SAHO TISZTÍTÁS 1. lépéseként. Kis mennyiségben finoman vigyük fel a száraz arcbőrre, egyenletesen eldolgozva a megtisztítandó helyre. Néhány percig hagyjuk az arcon, majd langyos vízzel öblítsük.
Használjuk utána az ULTIMATE THE CREAMY SOAP arctisztítót.

Ezután az ULTIMATE THE CREAMY SOAP tisztító ecsetével felvert finom hab felszívódik és feloldja a szennyeződéseket a bőrben

ULTIMATE
THE CREAMY SOAP
150 mL

Luxus arctisztító krémszappan, mely könnyedén távolítja el a bőrfelszín szennyeződéseit. A bőrt egészségesen puhává és selymessé varázsolja. Sakura Eternal Complex összetevővel. 
Normál, vízhiányos és vegyes bőrre.

Alkalmazza az ULTIMATE SAHO TISZTÍTÁS 2. lépéseként reggel önmagában vagy este sminklemosó után. Kb. 2 g szappanból vízzel képezzünk gazdag habot, melyet finoman vigyünk fel az arcra. Gyengéden tisztítsuk meg az arcot a kefével, majd meleg vízzel alaposan öblítsünk. 
Használjuk előtte az ULTIMATE THE CLEANSING OIL sminklemosót.
A Selyem és Sakura találkozása
ULTIMATE
A legendás japán Koishimaru Selyem és az isteni sakura fa áldásos hatásai először egyesülnek az ULTIMATE termékcsaládban, mely a gének aktiválása* révén megváltoztatja bőrünk sorsát.​
*laboratóriumban tesztelve

THE MICRO LOTION  125 mL

Egy könnyedebb, finom összetételű ápoló lotion mikronizált olajjal. Használatakor mélyen felszívódik, azonnal felfrissíti és finom réteget képez bőrén, mellyel ápolja és ragyogóvá varázsolja arcbőrét.

THE LOTION 125/75 mL

Páratlanul gazdag, az arcbőrön oldódó lotion a belülről csillogó arcbőrért. Sakura Eternal Complex-szel az arcbőr vitalitásának aktiválásához.

THE EMULSION 100/60 mL

Elegánsan selymes emulzió, amely gyengéden táplál a gyönyörű arcbőr helyreállítása érdekében. Sakura Eternal Complex-szel az arcbőr vitalitásának aktiválásához.

THE CREAM 40/15 mL

Pazar összetételű elegáns krém, amely segít a bőr legjobb állagának elérésében. Mélyen táplálva az arcbőrt a hibátlan, fenséges, egészséges megjelenés érdekében.

THE EYE CREAM 15 mL

Fényűzően tápláló szemkörnyékápoló krém, amely mélyen behatolva táplálja, világosítja és megszépíti a szem környékének finom bőrét.

THE CONCENTRATE 30 mL

Luxus összetevőkből álló értékes koncentrátum. Mindössze egyetlen csepp elegendő a bőr életre keltéséhez és a kivételesen szép bőr eléréséhez.

Főbb hatóanyagok

 Koishimaru Silk EX

Az igen értékes Koishimaru selyemgubóból, Japán legfinomabb selymének forrásából nyerve ez a ritka összetevő a hialuronsav szintézisét* segíti elő, hogy fenntartsa az arcbőr természetes nedvességtartalmát. *laboratóriumban tesztelt

 Sakura Eternal Complex

A sakura, mely egy japán cseresznyefa kivonata, rendkívül hatásos összetevőként stimulálja a bőr energiatermelését és regenerálja az UV sugarak és a szabad gyökök okozta genetikai károsodást.

Rizsolaj kivonat*

Ez az igen hatásos rizskivonat tokotrienolban gazdag, mely még az E vitaminnál is nagyobb antioxidáns hatással bír. 100 kg jó minőségű rizsből csak 4 gramm rizsolaj nyerhető ki. * csak a krém termékben

 Iris Pallida

Antioxidáns hatású kedvelt illat, mely képes visszaszorítani a melanintermelést.

Friss illata azt az érzést kelti bennünk, mintha bőrünket selyem fedné.

 Yuzu kivonat*

A japán citromból kinyert hatóanyag, mely elősegíti a véráramlást. Évszázadokon keresztül használták az egészségügyben és a szépségiparban. Elősegíti a bőr fényességét és támogatja a mikrocirkulációt a szem környékén, megakadályozva a sötét karikák kialakulását. * csak a szemkörnyékápoló krémben

Új és innovatív hatóanyagunk, a Sakura Eternal Complex egyedi képessége révén hat bőrünk energiatermelésére és regenerálja az UV sugarak, valamint a szabadgyökök okozta genetikai károsodást. Az ULTIMATE termékekben a Sakura Eternal Complex a Koishimaru Silk EX hatásával együttműködve egyedülálló öregedésgátló bőrápolást tesz lehetővé a feszes, hibátlan arcbőr és a fiatalos, ragyogó megjelenés érdekében.

Sorsdöntő felfedezés

Ahogyan öregszünk, génjeink sejtmegújító képessége egyre csökken, ezáltal sokkal kiszolgáltatottabbakká válunk az UV sugarakkal és a szabadgyökök* káros hatásaival szemben. Az új Sakura Eternal Complex a világ első olyan bőrápoló alapanyaga, amely egyszerre képes megbirkózni a genetikai károsodásokkal, képes sikeresen megduplázni az UV sugarak okozta károsodások - illetve másfélszeresére növelni a szabadgyökök káros hatásai regenerálásának eredményességét.
* ROS = Reaktív Oxigénfajták, más néven szabadgyökök  
  • Black Facebook Icon
  • Instagram Social Icon

© 2020 by DELLUX-HUNGARY Kft.

Budapest, Hungary

info@sensai.hu