top of page

BŐRÁPOLÁS

img_thums_silky_purifying_21ss.png

SILKY PURIFYING

Egy teljes vonal a lágy arctisztításnak szentelve extra-gyengéd formulákkal és nyugtató illattal.

img_thums_expert_items_21ss.png

EXPERT Items

Sokoldalú termékek válogatása, melyek személyre szabott megoldást nyújtanak különféle területekre, amik gyakran különleges figyelmet igényelnek.

img_thums_ultimate_21ss.png

ULTIMATE

A legfejlettebb luxusvonalunk az ULTIMATE az öregedésgátló bőrápolásban. Sejtregeneráló hatás, DNS kutatásokkal inspirálva.

img_thums_prime_solution_21ss.png

PRIME SOLUTION

Magas hatású lotion, mely felébreszti a bőr sejtjeit, melyek az öregedés során kevésbé reagálnak.

img_thums_absolute_silk_21ss.png

ABSOLUTE SILK

A Koishimaru selyem megtestesítője. Az ABSOLUTE SILK a legfinomabb selyem komfortját nyújtja, mely az öregedésgátló bőrápoláson is túl mutat.

img_thums_cellular_performance_21ss.png

CELLULAR PERFORMANCE

Kiemelt teljeskörű öregedésgátló termékcsaládunk. Egyedi összetevők, melyek optimalizálják a sejtaktivitást.

Body Care

CELLULAR PERFORMANCE

basic.png

Basic

Öregedésgátló bőrápoló sorozat, mely két egyszerű lépésben ápolja a bőrt. Biztosítja a bőr szükséges hidratáltságát, javítja a feszességet és áttetszőséget, miközben minimalizálja és véd a finom ráncoktól. Ideális kialakuló bőrproblémák megjelenésekor.

img_thums_wrinklerepair_21ss.png

Wrinkle Repair

A Wrinkle Repair sorozat egy innovatív megoldás a természetes kollagén megújulási ciklus felgyorsítására, mely folyamatosan biztosítja, hogy a friss és bőséges kollagén belülről töltse fel a ráncokat.

bodycare.png

Body Care

Öregedésgátló testápoló sorozat, mely különleges feszesítő hatást nyújt a nyak és a mell környéki területeknek, ahol a bőröregedés jelei először láthatóak.

Biztosítja a bőr szükséges hidratáltságát, javítja a feszességet. Feszesebb, finomabb és kontúrozottabb eredmény.

lifting.png

Lifting

A Lifting sorozat ideálisak mindazok számára, akiknek arcbőrük elvesztette feszességét és rugalmasságát. A SENSAI eredeti masszázstechnikájának alkalmazásával javítják az arcbőr feszességét és élesebbé varázsolják az arc kontúrvonalait, segítenek abban, hogy a bőr újra sima és rugalmas legyen.

img_thums_extraintensive_21ss.png

Extra Intensive

Az Extra Intenzív sorozat észrevehetően gyors eredményt biztosít, segít az arcbőrnek visszanyerni elvesztett rugalmasságát, hidratáltságát és áttetszőségét már egy nap után is, miközben stimulálja a bőr ösztönös képességét arra, hogy hónapról hónapra táplálja természetes szépségét.

Smink

SMINK

img_thums_cellular_performance_foundatio

CELLULAR PERFORMANCE

FOUNDATIONS

 Öregedésgátló alapozó termékcsalád, amely ragyogóan selymes eredményt biztosít, miközben kezeli az arcbőr összes problémáját. Az alkalmazás pillanatától kezdve az arcbőr hidratáltság érzete megnő, így kellemes érzetet biztosít használat közben és azután is.

img_thums_foundations_21ss.png

FOUNDATIONS

Hidratáló sminktermékek a Koishimaru selyem ragyogásával és jótékony tulajdonságaival. Az új SENSAI sminkkel a harmatos sugárzástól a természetes ragyogásig megalkothatja az Ön számára ideális színt.

img_thums_smink_21ss.png

COLOURS

Egyedi színárnyalatok, kíméletes összetétel és kivételes színhűség.

Szem, arc és ajaksminkek a Koishiamaru selyem ragyogását idézve.

Napozás-Illat

NAPOZÁS

ILLATOK

img_thums_napozás_21ss.png

SILKY BRONZE

A SILKY BRONZE termékcsalád véd az UV-sugárzástól, megbirkózik a nap azonnali és jövőbeli hatásaival a selymes barnán ragyogó arcbőr megőrzése érdekében.

img_thums_illatok_21ss.png

SENSAI THE SILK

A SENSAI első illata, a SENSAI THE SILK friss, keleti illat, amely úgy borítja be viselőjét, mint a selyem a testet. Különleges, személyes illatot kölcsönöz, amely kiemeli viselője belső szépségét. A selyemfátyol-szerű illatrétegek elsőtől az utolsóig kapcsolatba lépnek a bőr melegével, és egy misztikus személyes illatot hoznak létre.

bottom of page